Webshop » Gerealiseerde projecten

Gerealiseerde projecten

De Private Outhouse is een privé sanitair unit, die voor ons al een poosje in de planning stond om te maken. Door de Corona crisis in 2020 hebben we het product versneld op de markt gebracht om campings en het kamperend publiek de mogelijkheid te kunnen bieden op een veilige manier te kunnen blijven recreëren.

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling was, dat de unit moest passen in een landelijke omgeving, niet te groot mocht worden, makkelijk verplaatsbaar moest zijn en betaalbaar moest blijven. We hebben bij het verplaatsen geen dure kraanwagens nodig en ook kunnen de units zelfs op een tandemasser vervoerd worden.

Hier onder een greep uit de inmiddels gerealiseerde projecten in zowel binnen- als buitenland.

20210402-103204  alleen-met-wasbak-en-toilet  de-eerste-private-outhouse  net-geplaatst-op-camping-midden-drenthe  private-outhouse-2-0-1  private-outhouse-2-0-black-1  private-outhouse-2-0-black-2  private-outhouse-2-0-black-3  private-outhouse-2-0-black-4  private-outhouse-2-0-black  private-outhouse-2-0-interieur-1  private-outhouse-2-0-interieur-2  private-outhouse-2-0-interieur-3  private-outhouse-2-0-transport-2  private-outhouse-2-0-transport  private-outhouse-hoge-bomen-2  private-outhouse-hoge-bomen  private-outhouse-makkelijk-te-verplaatsen  private-outhouse-met-spoelunit  private-outhouse-op-strandheem  private-outhouse-summer-edition-interieur  special-delivery  summer-edition-in-aanbouw  summer-edition-op-transport  transport-op-een-tandemasser  transport-per-vrachtwagen  

    Webshop gemaakt met EasyWebshop