Het ontstaan van de Private Outhouse

Door de samenwerking met Sky Lodge unieke huurtenten werd ons al vaker de vraag gesteld of wij ook bijpassend privé sanitair konden leveren. Hierdoor is het idee ontstaan van de Private Outhouse, met een uitstraling die daarbij past. Het dak kan naar keuze in dezelfde kleur als de huurtent geleverd worden.

Door het uitbreken van de Corona / Covid-19 pandemie is alles in een stroomversnelling gekomen. De vraag naar privé sanitair was opeens acuut en door de samenwerking van Campodoor met Caravan en Camper Service Hoogeveen is de ontwikkeling van de Private Outhouse tot stand gekomen.

Summer Edition

De eerste versie van de Private Outhouse is de meest basis versie en noemen we de Summer Edition. 
Deze versie is geschikt voor gebruik gedurende het zomerseizoen en is voorzien van een dak van PVC.

Dit privé sanitair neemt op de grond even veel plaats in als twee europallets. Hij is dusdanig ontworpen dat hij verplaatst kan worden met een palletwagen, vorkheftruck of trekker met lepels. 

All Season Edition

De Private Outhouse All Season edition is een doorontwikkeling, waarbij dit privé sanitair voorzien is van volledig geïsoleerde wanden en een dak heeft van geïsoleerde dakpanplaten. Hierdoor is deze versie ook geschikt om te verwarmen.

Bij vorst is dient ook deze variant afgekoppeld en afgetapt te worden.

Private Outhouse


Europaweg 1
7903TD HOOGEVEEN
Nederland

31654618624

Webshop gemaakt met EasyWebshop